Zelfstandig werken bij Puur & Intens

Als Puur & Intens hebben we in de afgelopen 12 jaar een breed publiek bereikt en een groot klantenbestand opgebouwd. En zijn dus ook van mening dat meerdere taken van dienst bij elkaar, elkaar versterken. 

Wij willen daarom ook graag samenwerken met (startende) ondernemers om onze krachten te bundelen. Als professionals de handen samen in een slaan ontstaat er altijd is krachtigs.

Wij verhuren onze mooie en goed georganiseerde werkplekken met alle gemakken van dien. Van een eigen geautomatiseerde online agenda met administratieve functies, abonnementen die het ondernemen gemakkelijker maken zoals: pin, muziek, een receptioniste die al je contacten onderhoud en de planning voor je doet. Massage en/of nageltools die je nodig zou kunnen hebben voor het geven van de perfecte behandeling. Ook beschikken wij ook een groot klantenbestand waar je veel werk uit zou kunnen halen als dit nodig is. Kortom de perfecte werk situatie voor “de ondernemer”.

Na het volgen van een of meerdere van onze cursussen, na beoordeling van gewenste massagekwaliteit is het mogelijk om zelfstandig bij ons te komen werken.

Wij bieden verschillende cursussen op het gebied van massages aan. Bekijk ons aanbod op onze cursuspagina.