Onze massages

Kaarsmassage

Een ontspannende massage waarbij niet gewerkt wordt met massageolie maar met een speciaal voor massages geproduceerde kaars. Onze kaarsen zijn handgemaakt en bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten zoals: sheabutter, jojoba, grape-seed oil, silk en huidconditioners, waardoor de huid gevoed en gehydrateerd wordt.

Door opwarming smelt de kaars en wordt de heerlijk geurende, gesmolten olie verdeeld op uw huid met penselen. Na deze zachte manier van aanbrengen volgt een stevige massage.

Door de speciale samenstelling wordt de kaarsolie niet zo heet als het bekende kaarsvet maar voelt deze zeer aangenaam warm en zult u een geweldige ontspanning ervaren door de aroma-therapeutische werking van de kaarsolie. Ons doel is u te laten genieten!

Cupping Therapie

Een van oorsprong eeuwenoude Oosterse massagevorm. In de Chinese geneeswijze wordt cupping gebruikt om meridianen en acupunctuurpunten te behandelen waardoor de doorbloeding in spieren en weefsels sterk verbetert en stagnaties in de energiebanen wordt opgeheven.

De cupping dringt diep door tot in de bindweefsellaag dat zich om de spieren en gewrichten bevindt. Ook het gebied tussen de wervels kan ‘losgetrokken’ worden, wat masserend moeilijker blijkt. Door de negatieve druk (vacuüm) in de cups wordt de afvoer van onder andere verhard vetweefsel bevorderd.

Met het opheffen van energieblokkades kan cupping effectief worden toegepast bij onder meer:

 • kou en opkomende verkoudheid
 • spier- en gewrichtsklachten
 • hoofdpijn/migraine
 • rug-, nek- en schouderpijn
 • menstruatiepijn
 • zwelling/ vocht in knie en enkel

Vooral bij spier- en gewrichtspijnen is het effect snel merkbaar. Door de diepe bindweefselmassage worden spieren en huid soepel gemaakt. Na een cuppingbehandeling voelt men zich mentaal en fysiek een stuk beter!

Het cuppen is niet pijnlijk, maar kan wel een vreemd gevoel geven. De vacuümkracht van de cup kan dan eventueel verminderd worden. Het therapeutisch effect is echter wel afhankelijk van de zuigkracht die door de cupping ontstaat. Daar waar de cup is geplaatst kan een rode tot paarse verkleuring te zien zijn die echter tussen de 5 en 10 dagen zichtbaar blijft.

Hoofd/gezichts massage

Met deze massage worden massagetechnieken op het hoofd, gezicht, nek, schouders, bovenrug en armen uitgevoerd. Hierdoor wordt de bloed- en energiedoorstroming gestimuleerd, waardoor blokkades kunnen worden verminderd of zelfs opgeheven.

Het hoofd en gezicht zitten vol zenuwuiteinden en maakt ze daardoor zeer gevoelig voor aanrakingen. Deze massage werkt door de lichte drukmassage ook op geestelijk niveau:

 • het ontspant de geest
 • is een vitale oppepper
 • en heeft een stressverlagende werking

Hotstone massage

Tijdens de massage met gladde warme basaltstenen wordt gebruik gemaakt van het thermodynamische effect van deze stenen. De warmte dringt diep door in het spierweefsel en verhoogt de lichaamstemperatuur.

Een heerlijke massage waarbij de warme basaltstenen als doel hebben spieren te ontspannen, daarbij is het een ontspannen momentje voor jezelf!

*Wij geven deze massage helaas niet in de warme maanden van het jaar (juni tot september).

Wellnes massage

Onze Wellness-/sportmassage heeft als doel: ontspannen en/of stimuleren van de spieren waardoor de lichamelijke conditie verbetert wordt.

De inspiratie van deze massage komt voort uit zowel de sportmassage als uit de ontspanningsmassage waarbij door deze – toch wel – stevige massage uw lichaam en geest (weer) in balans brengt en stressgerelateerde klachten weggemasseerd worden. Uiteraard luisteren we naar uw wensen en passen onze massage hierop aan.

Kortom: een zeer effectieve massage op zowel lichamelijk als geestelijk niveau!

Wellnes & Anti stress massage

Onze Wellness en Anti stress massage hebben als doel: ontspannen en/of stimuleren van de spieren waardoor de lichamelijke conditie verbetert wordt.

De inspiratie van deze massage komt voort uit zowel de sportmassage als uit de ontspanningsmassage waarbij door deze – toch wel – stevige massage uw lichaam en geest (weer) in balans brengt en stressgerelateerde klachten weggemasseerd worden. Uiteraard luisteren we naar uw wensen en passen onze massage hierop aan.

Kortom: een zeer effectieve massage op zowel lichamelijk als geestelijk niveau!

Onderbeen/Voet massage

Deze massage is bij uitstek geschikt om uw voeten te verwennen en helemaal tot rust te laten komen. Op de voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met lichaamsdelen en organen. De gevoeligheid van deze zones geeft een indicatie van de spanningsverhoudingen in het lichaam. De massage heeft een direct ontspannend effect en heeft ook een gunstige invloed op de energiebalans in het lichaam.

De voetreflexmassage die wij bieden is puur ter ontspanning. Indien u op zoek bent naar een therapeutische behandeling gericht op specifieke klachten verwijzen wij u graag naar een gediplomeerde reflexoloog.

Zwangerschapsmassage

Deze massage geven wij bij een zwangerschap van minimaal 14 weken!

De zwangerschap is een periode in het leven van een vrouw die heel bijzonder genoemd mag worden, maar die ook een behoorlijke belasting van het lichaam vergt.

Gewichtstoename zal ertoe leiden dat je houding zal veranderen en er veel van je spieren gevraagd wordt dus mogen moeder en kind best wat extra aandacht krijgen. Bij het masseren van een aanstaande moeder houden we rekening met de vele veranderingen in zowel lichaam als geest tijdens de zwangerschap.

Hierdoor wijkt de zwangerschapsmassage af van onze wellnessmassage – terwijl we hetzelfde bereiken, namelijk een weldadige ontspanning en bewustwording van moeder en kind.

De effecten zijn onder andere:

 • verlichting van lichamelijke klachten, waaronder lage rugklachten
 • vermindering van geestelijke en emotionele spanningen
 • productie van feel good-hormonen
 • vermindering van de aanmaak van stresshormonen
 • verbetering van de doorbloeding
 • verbeterde nachtrust

Lomi lomi massage

Deze ontspannende lichaamsmassage wordt voornamelijk gegeven met handen en de onderarmen, door mooie lange en vloeiende bewegingen op het lichaam toe te passen.

De Lomi Lomi massage heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen.

Na de Lomi Lomi massage voel je je als herboren.

DEZE MASSAGE WORDT ALLEEN GEGEVEN DOOR ONZE MASSEUSE DESIREE!

Deep Muscular Technics

Wanneer je klachten niet kunnen worden opgelost door een Wellness-/Sport massage of klachtenbehandeling, dan kan een DMT massage uitkomst bieden. Tijdens een DMT wordt er namelijk meer druk op pijnlijke plekken uitgeoefend waardoor ook diepe knopen en blokkades kunnen worden opgeheven. Dit is zeker niet altijd prettig, maar zorgt op de lange termijn gegarandeerd voor het gewenste resultaat.

Even de tanden op elkaar dus!

Er zijn veel problemen die behandeld kunnen worden met een DMT, waaronder nek-,schouder- en rugklachten, hoofpijn- en migraineklachten, RSI klachten, chronische spanning, slechte houding, ischias of sportletsel.

Deze massage is ook mogelijk in combinatie met een wellnessmassage.


Massage rittenkaarten

Kom je regelmatig voor een massage? 

Dan is een massage rittenkaart misschien wel aantrekkelijk. Je krijgt korting op massages als je rittenkaart aanschaft. Wij bieden 6 verschillende rittenkaarten:

5x 30 minuten    €166          10x 30 minuten    €314

5x 60 minuten    €256          10x 60 minuten    €484

5x 90 minuten    €369          10x 90 minuten    €697

Lijkt een rittenkaart je makkelijk? Dan kan je deze bij ons in de studio betalen en wordt deze gekoppeld aan je persoonlijke account.

Heb je toch nog vragen? Je kan ons altijd bellen of een berichtje sturen via WhatsApp.